Je wilt jezelf ontwikkelen

Heb jij wel eens het gevoel dat je niet alles uit je werk haalt? Dat je vastzit en in een sleur beland bent waar je niet blij van wordt? Je wilt écht heel graag anders maar hoe doe je dat dan? Dit zijn voorbeeldvragen die bij individuele coaching naar voren komen.

Individuele coaching is gericht op bewustwording, ontwikkeling, gedragsverandering en wisseling van perspectief. Omdat iedereen anders is, met zijn of haar eigen gedrag, opvattingen en overtuigingen zijn de ontwikkeltrajecten altijd maatwerk. Daarbij zet jij de te bewandelen route uit en wordt focus gelegd om je leerdoelen te bereiken. Ik spring als coach tijdelijk op jouw rijdende trein en zal er, wanneer jij daar aan toe bent,  weer vanaf stappen omdat je het zelf kunt.

Tijdens het coachtraject gaan we jouw wereld met andere ogen bekijken. De enige manier om een verandering in gang te zetten is te ver-ikken en ‘oude’ gewoonten los te laten. Als je doet wat je altijd al deed, zal je krijgen wat je altijd al kreeg. Bij mijn ontwikkeltrajecten maken we een georganiseerde chaos en herdefiniëren we het doel van jouw persoonlijke ontwikkeling en carrière. Het is een creatief en leerzaam traject dat je een helder en duidelijk beeld over het optimaal inzetten van jouw buitengewoon talent geeft.

 Herken jij jezelf in één of meerdere thema’s?

– Werkgerelateerde (hulp)vragen
– Betere balans in werk en privé
– Verlangens en ideëen over je eigen ontwikkeling
– Het ontdekken van je kwaliteiten, talenten en drijfveren
– Prikkeling en persoonlijke verdieping
– Vergroten van competenties

Sta jij aan het stuur van jouw nieuwe avontuur?