Het afgelopen half jaar heb ik hard gewerkt, keihard eigenlijk. Maar zo voelde het niet. Ik voelde me energiek, gelukkig, stralend en vooral VRIJ…

Ik wilde zó ontzettend graag mijn eigen aanbod creëren en visie op werkgeluk uitdragen op mijn manier. Dat daar zoveel bloed, zweet en tranen in zouden gaan zitten, dat had ik niet helemaal goed ingeschat. Er moest een mooie en professionele website komen, templates en voorstellen met mijn huisstijl, heb teksten geschreven, het Werkgeluk Kompas® ontwikkeld, mijn ICF Certificering behaald en ontzettend veel gave teamtrainingen gemaakt. En mijn hemel, mijn eerste grote opdracht zal ik nooit meer vergeten. Wat was dat spannend!

Ik heb al bizar veel geleerd over ondernemen, netwerk opbouwen en over natuurlijk mijn

thema werkgeluk. Daarnaast ook ontelbaar veel toffe als ook gortdroge studies en artikelen gelezen en webinars gevolgd om te blijven leren en ontwikkelen. 

Inmiddels ben ik enorm blij met het resultaat en mega trots op mijn eigen onderneming. Ik geniet van alle individuele gesprekken met coachees en geef met ontzettend veel plezier, passie en energie de inspiratiesessies. Nog blijer word ik er van als ik na afloop positieve reacties krijg en ze mij vertellen dat ik een bijdrage heb mogen leveren om ze in beweging te brengen. Zó tof!

Coachees die aan de slag zijn gegaan met mijn coachingstraject vinden doorgaans snel een nieuwe baan, krijgen inzichten in hun kwaliteiten en talenten, voelen zich veerkrachtiger richting de toekomst van werk en vooral positief, sterk en vol zelfvertrouwen. Dat maakt mij echt happy en dankbaar, wat een werkgeluk! 

De komende drie weken ga ik lekker uitrusten tijdens de vakantie met al mijn liefdes. En als ik achteraf naar de vakantiefoto’s kijk weet ik precies wat het me waard is om hard te werken vanuit mijn flow. Mooie herinneringen maken met elkaar. Dat is pure rijkdom.

Tot na de vakantie en voor individuele coachen of inspiratie worshop mag je me altijd een pb berichtje sturen of via info@anoukgoedhart en dan neem ik na mijn vakantie direct contact op. 

Gelukkige groet, ❤️

Liefs Anouk