Ben jij 45 jaar of ouder en heb je regelmatig het gevoel dat je niet alles uit je werk haalt? Dat jij vastzit en in een sleur beland bent waar je niet blij van wordt? Je wilt heel graag anders maar hoe dan?  

Lees dan snel dit aanbod en wacht niet te lang… De komende maanden* is er nog ruimte om een aantal kosteloze coachings trajecten aan te gaan! 

“Dankzij een tijdelijke subsidieregeling van de overheid kan iedere werkende van 45 jaar of ouder, met een dienstverband van minimaal 12 uur per week, een kosteloos ontwikkeladvies aangaan met een gecertificeerd coach. Minister Koolmees van het Ministerie van SWZ vindt het belangrijk dat mensen zich wendbaar maken richting de toekomst van werk en blijven nadenken over hun persoonlijke ontwikkeling. Daarom stelt hij per persoon 600 euro subsidie beschikbaar.”

In het coachings traject ga je aan de slag met het Werkgeluk Kompas® en krijg je tijdens vijf sessies inzichten in jouw pijlers voor werkgeluk en uiteindelijk jouw persoonlijke ontwikkelplan. Kortom: een frisse start om weer verder te kunnen. 

Heb jij interesse óf ken je iemand die hiervoor in aanmerking zou willen komen? Neem dan contact op via een pb of info@anoukgoedhart.nl en dan gaan we direct aan de slag met een vrijblijvend doelen gesprek. 

*) Afhankelijk van de beschikbare subsiediegelden van SWZ