Ervaringen

Wat zeggen klanten over mijn aanpak?

Het coachingstraject met Anouk heeft mij ontzettend goed geholpen. Onze gesprekken heb ik altijd als zeer aangenaam ervaren. Ik kon mijzelf echt blootgeven in de coaching sessies waardoor ze voor mij ook heel effectief waren. Anouk liet mij door heel concrete vragen te stellen zelf tot inzichten komen. Samen met haar hulp heb ik een actieplan opgesteld voor mijn ontwikkeling waar ik ook na de coaching sessies mee aan de slag kan.

L. D’Olieslaeger

Design Engineer

Werken met Anouk is: doortastend, samen, door vragen achter de vraag te komen, eerlijk spiegelend, luchtig én verdiepend, humor, betrokken, sterk en kwetsbaar, en met oprechte nieuwsgierigheid naar wat de ander beweegt.

Y. de Ruiter

Program manager Business Transformation

Ik heb Anouk ervaren als nieuwsgierig, eerlijk en oprecht. Ze weet goed aan te voelen waar het team staat in hun ontwikkelproces en op integere wijze tot bewustwording en inzichten te laten komen. Anouk benoemt veel en gaat spannende onderwerpen niet uit de weg. Ik heb veel gehad aan de sessies die richting, luchtigheid en frisse energie gaven. Kortom: Anouk is erg prettig in de samenwerking en streeft hierbij voortdurend naar werkgeluk. Heerlijk!

R. Vos

Specialistisch begeleider- EMB

Een coachingssessie met Anouk ervaar ik als een heel natuurlijk verlopend gesprek. Ze luistert, observeert scherp en stelt af en toe eens een kritische vraag. Tot ik me opeens realiseer dat ze ervoor gezorgd heeft dat ik bij mezelf te rade ben gegaan en oplossingen heb bedacht voor mijn hulpvraag. Haar rustige, oprecht geïnteresseerde stijl zorgt er ongemerkt voor dat er bij mij geen sprake meer is van enige spanning, waardoor ik heel gemakkelijk tot nieuwe, waardevolle inzichten kom.

S. Reitsma

HR Director