Ervaringen

Wat zeggen klanten over mijn aanpak?

Het coachingstraject met Anouk heeft mij ontzettend goed geholpen. Onze gesprekken heb ik altijd als zeer aangenaam ervaren. Ik had het gevoel dat ik alles bij haar kwijt kon. Hierdoor kon ik mijzelf echt blootgeven in de coaching sessies waardoor ze voor mij ook heel effectief waren. Anouk liet mij door heel concrete vragen te stellen zelf tot inzichten komen. Samen met haar hulp heb ik een actieplan opgesteld voor mijn ontwikkeling waar ik ook na de coaching sessies mee aan de slag kan.

L. D'Olieslaeger

Design Engineer

Werken met Anouk is: doortastend, samen, door vragen achter de vraag te komen, eerlijk spiegelend, luchtig én verdiepend, humor, betrokken, sterk en kwetsbaar, en met oprechte nieuwsgierigheid naar wat de ander beweegt.

Y. de Ruiter

Program manager business transformation

Een coachingssessie met Anouk ervaar ik als een heel natuurlijk verlopend, normaal gesprek. Waarom? Ze luistert en observeert scherp, stelt – voor mijn gevoel af en toe – eens een vraag, en zo gaat dat een tijdje door. Totdat ik me opeens realiseer dat ze ervoor gezorgd heeft dat ik bij mezelf te rade ben gegaan en oplossingen heb bedacht voor de vraag die ik had ingebracht. En sterker nog: ik heb voor mezelf duidelijk gekregen wat ik ga doen. Haar rustige, oprecht geïnteresseerde stijl zorgt er ongemerkt voor dat er bij mij geen sprake meer is van enige spanning, waardoor ik heel gemakkelijk tot nieuwe, waardevolle inzichten kom.
S. Reitsma

HR Director

DutchEnglish