Ervaringen

Wat zeggen klanten over mijn aanpak?

Het coachingstraject met Anouk heeft mij ontzettend goed geholpen. Onze gesprekken heb ik altijd als zeer aangenaam ervaren. Ik had het gevoel dat ik alles bij haar kwijt kon. Hierdoor kon ik mijzelf echt blootgeven in de coaching sessies waardoor ze voor mij ook heel effectief waren. Anouk liet mij door heel concrete vragen te stellen zelf tot inzichten komen. Samen met haar hulp heb ik een actieplan opgesteld voor mijn ontwikkeling waar ik ook na de coaching sessies mee aan de slag kan.

L. D'Olieslaeger

Design Engineer

Werken met Anouk is: doortastend, samen, door vragen achter de vraag te komen, eerlijk spiegelend, luchtig én verdiepend, humor, betrokken, sterk en kwetsbaar, en met oprechte nieuwsgierigheid naar wat de ander beweegt.

Y. de Ruiter

Program manager Business Transformation

Ik heb Anouk ervaren als eerlijk en oprecht. Ze weet goed aan te voelen waar het team staat in hun ontwikkelproces en op integere wijze tot bewustwording en inzichten te laten komen. Anouk benoemt veel, draait er niet omheen en gaat spannende onderwerpen niet uit de weg. Ik heb veel gehad aan onze gesprekken die mij richting, luchtigheid en frisse energie gaven. Kortom: Anouk is erg prettig in de samenwerking en streeft hierbij voortdurend naar
werkgeluk. Heerlijk!

R. Vos

Specialistisch begeleider- EMB