Mijn aanpak

Omdat iedereen anders is met eigen persoonlijke talenten en drijfveren, zijn de groei trajecten altijd maatwerk. Samen zetten we een route voor je uit die jij kunt bewandelen om je doelen te gaan behalen.

Inspiratiesessies

Het “waar wil ik naartoe” traject. We gaan samen inzichtelijk maken wat jouw hulpvraag en leerdoelen zijn. Waar sta je en wat wil jij bereiken? Want ik geloof dat als je weer durft te dromen er automatisch nieuwe kansen op jouw pad komen.

Power sessies

We gaan samen stilstaan bij jouw “life story”. In deze sessies gaan we met behulp van het Werkgeluk Kompas® , een assessment met daarin verschillende werkvormen aan de slag. Je krijgt inzicht in jouw kwaliteiten, talenten, drijfveren en ik help je te begrijpen wat de patronen zijn die je steeds weer laten doen wat je doet. Je leert welke nieuwe stappen te zetten die 100% matchen bij wie jij bent en hoe je in je flow kunt komen.

Denken én doen

Hier gaan we doorpakken en plan je de eerste stappen naar een leven zoals jij dat het allerliefste wilt. Hoe jouw “Ja, maar…” geen obstakel blijft vormen en jij de moed hebt om het tóch te doen.
Kortom: we gaan aan de slag met jouw persoonlijk prioriteitenplan, het doorbreken van oude patronen en overtuigingen en alles wat jij nodig hebt om succesvol én gelukkig te zijn.

DutchEnglish