“Waarom ontwikkelexpert in Werkgeluk?”

Tot een paar jaar geleden leefde ik nog niet vanuit mijn unieke talent en kracht. Tijdens mijn eigen innerlijke zoektocht naar optimaal werkgeluk stelde ik mezelf voortdurend vragen als:

> Ben ik succesvol én gelukkig in mijn werk?
> Haal ik het beste uit mezelf?
> Wat zijn mijn unieke kwaliteiten en talenten?
> Wat zijn mijn belemmerende overtuigingen?
> Hoe ga ik zowel dromen, denken én doen?

 Tijdens mijn reis bleef ik mezelf continu deze vragen stellen, groeide door in verschillende functies, ontwikkelde op het gebied van coaching, overtrof mezelf en ontwierp zo mijn eigen rol(len) voor de toekomst…

 En in 2019 was het dan eindelijk zover… Mijn eigen onderneming: Whoehoe! Angsten en oude patronen heb ik durven loslaten. Ik voel me vrij, energiek, zelfverzekerd en ben me bewust van mijn authenticiteit.

Het is mijn missie om mensen te helpen om vanuit bewustwording in beweging te komen, hun potentieel te versterken en werkgeluk te vergroten om het vanaf morgen anders te gaan doen.  

Nieuwsgierig?

DutchEnglish