Voor wie

Heb jij wel eens het gevoel dat je niet alles uit je werk haalt? Dat je vastzit en in een sleur beland bent waar je niet blij van wordt? Je wilt écht heel graag anders maar hoe doe je dat dan?

Optimaal werkgeluk

Daar geloof ik in! De enige beperking die bestaat, is tot waar jij denkt dat je kunt gaan. Het vergt persoonlijk leiderschap, doorzettingsvermogen en veel moed om ook daadwerkelijk dé stappen te zetten om het vanaf morgen ook anders te doen. Maar het kan.. Jouw eigen geluk ligt binnen handbereik.

Met mijn ontwikkeltalent, -kunde, ervaring en enthousiasme help ik jou in beweging te komen van een fixed- naar een growth mindset. Bij het ontwikkeltraject staan hands on mentaliteit, voorwaartse energie, praktische analyses en creatieve werkvormen centraal. Ik faciliteer de reis die jij zelf wil gaan maken naar jouw te bereiken doel.

Met behulp van het Werkgeluk Kompas®, een ondersteunend assessment, staan we stil bij thema’s zoals:
> Hoe zorg ik er voor dat het werk dat ik doe me in staat stelt om écht vanuit vrijheid, zingeving, balans en plezier te leven?
> Wat zijn mijn unieke kwaliteiten, talenten en drijfveren?
> Hoe benut en versterk ik mijn potentieel om zo de betere versie van mezelf te worden?
> Wat is nodig om te dromen, denken én te doen?

Tijdens het ontwikkeltraject werken we er naartoe om volgende stappen te zetten, en veranderingen door te voeren in je werk en leven. Jij bent hier om het verschil te maken. Geef je ambitie de ruimte!

Herken jij jezelf hierin?

Laat mij je dan helpen te ontdekken waar jij gelukkig van wordt, belemmerende overtuigingen zijn en het zelfvertrouwen op te bouwen wat ervoor nodig is om jouw hart te volgen!

Vraag nu een volledig vrijblijvend kennismakingsgesprek aan en ontdek hoe je jouw volgende stap richting optimaal werkgeluk kunt zetten.

Tot snel!

DutchEnglish